Tuesday, 12 July 2011

HONEY CORNFLAKES WITH COKLAT RISE

(11/7/2011)~~semalam projek mengerjakan sample kue pertama oleh adik ipor aku.so aku buat ler +/- 180 pcs..dia nak wat sample 50 pcs jer..balance tu nak makan.dia mmg suke kueh ni..aku dulu x suka sekarang mentekadarah jer.lepas masak makan malam terus sambung buat kueh simple dimple ni.
nilah dia siap di isi dalam balang

                                                     close up

RESEPI NYA (NI AKU X IKUT SUKATAN AGAK2 JE)
  • Honey - dalam 5-6 sudu
  • Gula - Agak2 manisnya
  • Butter
  • Cornflakes kotak besar
  • Coklat Rise (Hiasan je)
Cara2 ..masak je sume..gaulkan,masuk dalam papercup,Bakar.Siap.!!!mudahkan.

1 comment:

  1. senang je buat deh patut mu rajin buat hihi

    ReplyDelete